nieuws

Nieuwe huurders in ITO-SOM op Zuidas

Transacties

Union Investment heeft in de kantoren ITO en SOM op de Zuidas in Amsterdam een aantal nieuwe huurders verwelkomd.

Tech-investeerder Inkef Capital huurt 320 m2. Het Zwitsere Leonteq Securities tekende voor 448 m2. Urban Salad opende op 9 februari zijn derde vestiging, 124 m2 groot. Eerder werd bekend dat Inrev een nieuwe overeenkomst sloot voor 505 m2 en dat de Duitse broodformule Backwerk in de plint zijn achtste vestiging in Nederland opent ter grootte van 136 m2.

Union Investments Real Estate werd bij de verschillende transacties bijgestaan door Savills. Huurder INREV werd bijgestaan door CBRE, Leonteq Securities door Cushman & Wakefield en BackWerk door BlauwVliet Vastgoedadvies. De verhuur van ITO/SOM is een collegiale samenwerking van JLL, DTZ en Savills.

 

 

Reageer op dit artikel