nieuws

NH Hoteles huurt 1.000 m2 congresruimte De Rotterdam

Transacties

Rabo Vastgoedgroep heeft een huurovereenkomst gesloten met NH Hoteles voor nog eens 1.000 m2 op de zesde verdieping in multifunctioneel complex De Rotterdam op de Wilhelminapier.

NH Hoteles huurt 1.000 m2 congresruimte De Rotterdam

NH Hoteles is het moederbedrijf van het nhow hotel in De Rotterdam. Hiermee breidt nhow hotel haar congres- en eventementenruimte in De Rotterdam uit tot een totaal van 2.000 m2. OMA/Rem Koolhaas is opnieuw door het nhow hotel aangesteld als architect voor het interieur van wat The Loft zal heten. Naar verwachting zal de ruimte op 1 april 2016 in gebruik genomen worden.

Sinds de opening van het nhow hotel in januari 2014 is de huidige 1.000 m2 aan congresruimte bijna permanent volgeboekt. The Loft wordt een volledig open ruimte die elke keer compleet anders gestyled en ingericht kan worden. Mischa Molsbergen, projectdirecteur De Rotterdam, noemt de nieuwe transactie de bevestiging van het succes van het nhow hotel in De Rotterdam en de grote aantrekkingskracht van het gebouw. ‘Dat is een mooie ontwikkeling die bijdraagt aan de 24/7-dynamiek in deze verticale stad en een aanwinst voor Rotterdam en omstreken.’

De Rotterdam is eind november 2013 opgeleverd. Het complex is met 60.000 m2 kantoor, zo’n 1.500 m2 horeca met onder meer restaurant HMB en Aqua Asia Club, het viersterren lifestyle-hotel nhow Rotterdam met congres-/eventruimten en 278 kamers, een parkeergarage met plaats voor zo’n 670 auto’s en 240 woningen, een verticale stad op de Wilhelminapier. In totaal omvat De Rotterdam 160.000 m2 aan functies.

 

Reageer op dit artikel