nieuws

Meneer Smakers breidt winkelbestand Utrecht uit

Transacties

Meneer Smakers heeft half februari zijn derde burgerbar geopend in Utrecht. De nieuwe winkel ligt aan de Oudegracht 116.

Deze derde vestiging heeft een totale oppervlakte van 113  m2, die verdeeld is over verschillende lagen. De twee andere Utrechtse vestigingen aan de Nobelstraat en Twijnstraat hebben meer een buurtkarakter. Door de vestiging op een A-locatie speelt Meneer Smakers in op de trend waarin horeca steeds meer onderdeel gaat uitmaken van het winkellandschap.

Meneer Smakers serveert gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees en belegd met verse ingrediënten. Ook heeft de burgerbar een vegetarisch assortiment. De verhuurder van Oudegracht 116, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door vastgoedadviseur JB Retail.

Reageer op dit artikel