nieuws

Internos verlengt kantoorhuur Arnhem

Transacties

Eigenaar Internos Global Investors is met Nysingh Advocaten-Notarissen een langjarige huurverlenging voor 2.745 m2 kantoorruimte in Arnhem overeengekomen.

Het gaat om kantoorruimte in gebouw Rijnstede aan Velperweg 10 in Arnhem. Bij de huurtransactie hoort ook nog 295 m2 archiefruimte en 32 parkeerplaatsen.  Internos heeft de transactie namens het Dutch Active Fund gedaan.

Nysingh Advocaten-Notarissen is een juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. In de nabije omgeving zijn diverse grote kantoorgebruikers gehuisvest zoals Dirkzwager Advocaten en Notarissen, Van Lanschot Bankiers, ING en Akzo. Nysingh Advocaten–Notarissen werd tijdens de heronderhandeling geadviseerd door CBRE.

 

Reageer op dit artikel