nieuws

Hoofdkantoor GWK van Diemen naar Amsterdam

Transacties

Geldwisselkantoor GWK Travelex verhuist in maart zijn hoofdkantoor van Wisselwerking 2-6 in Diemen naar de Alpha Tower (De Entree 11-97) in Amsterdam Zuidoost.

Daar is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 898 m2 kantoorruimte op de negende verdieping en acht parkeerplaatsen. GWK Travelex huurt de negende verdieping van de Alpha Tower sinds 1 januari. Vanaf maart zal daar het hoofdkantoor Nederland gevestigd worden. De Alpha Tower ligt in Amsterdam Zuidoost naast de Amsterdam ArenA en Station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Met 1.400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 verschillende landen is GWK Travelex wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta. Savills trad op namens huurder GWK Travelex. CBRE trad op namens verhuurder Commerz Real. De verhuur van de Alpha Tower is een collegiale samenwerking van CBRE en Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel