nieuws

APF en Centric verlengen huurcontract

Transacties

Centric heeft de huur van het gebouw Oxford aan Louis Braillelaan 6-14 in Zoetermeer langjarig verlengd.

ICT-bedrijf Centric is sinds 2006 gevestigd in het gebouw Oxford aan de Louis Braillelaan, waar het 3.400 huurt. Vanuit dit kantoor werken circa 140 medewerkers. Zij richten zich voornamelijk op de dienstverlening voor banken en verzekeraars en in de vorm van detachering ook op de inrichting en het beheer van infrastructuur en softwareontwikkeling. Centric en APF International hebben gezamenlijk de verhuurtransactie tot stand gebracht. Samen met de recentelijk gesloten verhuurovereenkomst met SBB voor het naastgelegen gebouw Cambridge, heeft APF de langjarige verhuur van de gebouwen aan de Louise Braillelaan zekergesteld. De gebouwen Oxfort en Cambridge zijn in eigendom van APF International (als mede-investeerder) en zijn onderdeel van de in november 2015 aangekochte kantorenportefeuille.

Reageer op dit artikel