nieuws

Van Herk Groep verhuurt 5.600 m2 in Rotterdam

Transacties

Van Herk Groep heeft in totaal 5.600 m2 verhuurd aan Nieuwesluisweg 190 in Rotterdam. Het gaat om 600 m2 kantoorruimte en bijna 5.000 m2 bedrijfsruimte.

Sectie 1 en 2 en de volledige kantoorruimte van het complex zijn langjarig verhuurd aan A.C. de Jong en Zoon. Het betreft 600 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, 1.972 m2 (sectie 1) en 3.000 m2 bedrijfsruimte (sectie 2) plus het bijhorende buitenterrein in het complex aan Nieuwesluisweg 190 in Rotterdam.

Momenteel is A.C. de Jong en Zoon gevestigd in Vlaardingen. Het bedrijf is actief op het gebied van industriële reinigingsdoeken en hygiëneproducten voor provisioneel gebruik. JLL heeft verhuurder Van Herk Groep begeleid bij deze transactie. De huurder, A.C. de Jong en Zoon, werd geadviseerd door Colliers International Rotterdam. In het complex zijn nog drie compartimenten voor verhuur beschikbaar van gezamenlijk 7.200 m2 bedrijfsruimte. Ook deze verhuur wordt begeleid door JLL.

 

Reageer op dit artikel