nieuws

Rhenus huurt 35.000m2 van Dok Vast

Transacties

De Oisterwijkse ontwikkelaar Dok Vast heeft de eerste fase van het nieuw distributiecentrum New Logic VI in Son verhuurd aan Rhenus Contract Logistics. Het gaat om 35.000 m2.

De oplevering is in november 2016. New Logic VI is gevestigd op een terrein van 12 hectare en wordt – inclusief verdiepingsvloeren – in totaal 80.000 m2 groot. Op geringe afstand is er een mogelijkheid tot uitbreiding van het warehouse (ruim 21.000 m2) beschikbaar. ‘We zijn verheugd dat we op de logistieke hotspot Ekkersrijt voor de tweede keer een Europees distributiecentrum aan Rhenus mogen verhuren’, aldus Jos Klanderman, managing director van Dok Vast. De investeerder ontwikkelde in 2013 al een duurzaam dc van 57.000 m2 voor Rhenus op het oostelijke gedeelte van het industriepark, waar ook Bouwmaat en Post NL zijn gevestigd.

Reageer op dit artikel