nieuws

Renovatie en contractverlenging NH Hotel Group Amsterdam

Transacties

Eigenaar Vastint Netherlands en hotel operator NH Hotel Group hebben een nieuwe langdurige huurovereenkomst afgesloten voor het NH Amsterdam City Centre Hotel aan de Spuistraat in de hoofdstad.

Onderdeel van de overeenkomst is dat het 209 kamers tellende hotel op dit moment gerenoveerd wordt en begin april 2016 de deuren weer zal openen. ‘We zijn zeer content dat we ook de komende jaren weer kunnen samenwerken met NH Hotel Group. Het hotel is in april klaar voor de toekomst’, aldus Cees Gehrels, managing director van Vastint Netherlands.

 

Maarten Markus, managing director van NH Hotel Group, is blij met deze contractverlenging. ‘De locatie van het hotel is geweldig. Na de upgrade sluit NH Amsterdam City Centre nog beter aan bij de wensen van onze gasten.’ De contractverlenging werd namens Vastint Netherlands begeleid door Colliers International Hotels. 

 

Reageer op dit artikel