nieuws

Primmoser verkoopt woonzorgcentrum aan Baloise

Transacties

Primmoser heeft het woonzorgcentrum Residentie Palmyra in Drogenbos verkocht aan verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance. Het gaat om een bedrag van ongeveer 20 miljoen euro.

Eerder, in 2012, baatten La Familiale en Les Joncquières meerdere rusthuizen uit in Drogenbos. Op een bepaald moment wilden ze alle bedden in dezelfde residentie onderbrengen. Primmoser kocht daarvoor een stuk grond. Dat project werd in 2015 afgerond. Het telt op dit moment 120 bedden en 40 serviceflats met een totaaloppervlakte van 12.333 m2.

Cushman & Wakefield droeg aan La Familiale, Les Jonquières en Primmoser een nieuwe exploitant voor: Vulpia. Die organisatie sloot zich vervolgens aan bij Baloise Insurance om Residentie Palmyra aan te kopen.

Deze transactie en een eerdere transactie in 2015 zijn de enige twee transacties van rusthuizen die in 2015 via een makelaar liepen. Beide zijn via Cushman & Wakefield verkocht.

Reageer op dit artikel