nieuws

Mazars huurt 4.000 m2 kantoor in Eurogate Rotterdam

Transacties

Mazars Paardekooper Hoffman en MEAG hebben een langjarige huurovereenkomst voor 4.047 m2 kantoorruimte en 79 parkeerplaatsen kantoorruimte van het gebouw Eurogate II in Rotterdam.

Eigenaar MEAG is de asset management van Munich Re & ERGO. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium. Het gaat om kantoorruimte op de begane grond, eerste en tweede verdieping aan de Watermanweg 44-88 gesloten. Op deze locatie wordt het Rotterdamse kantoor en het Nederlandse hoofdkantoor van Mazars Accountants en Belastingadviseurs gevestigd.

Gert Don, partner Mazars Rotterdam: ‘Na een uitgebreide zoektocht zijn wij verheugd dat wij de geschikte nieuwe huisvesting hebben gevonden. De kantoorruimte in gebouw Eurogate II sluit goed aan bij ons beoogde kantoorconcept en is door de goede ligging ten opzichte van OV en uitvalswegen voor onze medewerkers en klanten goed bereikbaar.’ Ton Tuinier, bestuursvoorzitter Mazars: ‘De OV-vriendelijke locatie en de functionele eigenschappen van het pand sluiten uitstekend aan op de duurzaamheidsprincipes die Mazars hanteert bij de huisvestingskeuzes.’

MEAG is aanwezig in Europa, Azië en Noord-Amerika en heeft assets onder management met een totale waarde van 255 miljard euro. Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy en heeft tien vestigingen in Nederland, waar vijftig partners en 600 medewerkers werkzaam zijn.

CBRE adviseerde Mazars tijdens het huisvestingstraject inclusief het vaststellen van het programma van eisen en de huur van de kantoorruimte. CBRE zal ook het projectmanagement voor de nieuw te realiseren kantoorinrichting verzorgen. MEAG werd bijgestaan door JLL en De Mik Bedrijfshuisvesting. Fris Investment Care treedt namens de verhuurder op als Property Manager en Lexence Advocaten en Notarissen stond de verhuurder bij voor wat betreft de juridische aspecten.

 

Reageer op dit artikel