nieuws

Loyens & Loeff naar kantoor Zuiderhof II op Zuidas

Transacties

Loyens & Loeff heeft een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de Zuidas met de Duitse vastgoedbelegger Patrizia Gewerbe Invest.

Het gaat om 863 m2 kantoorruimte aan de Jachthavenweg 111 in Amsterdam. Het advocatenkantoor huurt de ruimte in gebouw Zuiderhof II voor zijn ICT-afdeling. Het kantoorgebouw Zuiderhof II wordt beheerd door Bilfinger Real Estate en het asset management ligt bij GLL Real Estate Partners. Eerder tekende Embraer ook al voor kantoorruimte in het gebouw. Er is nog 2.800 m2 beschikbaar in Zuiderhof II, dat een totale oppervlakte heeft van 17.500 m2.

Loyens & Loeff werd bij deze transactie begeleid door CBRE. De eigenaar werd, in collegiale samenwerking met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

Reageer op dit artikel