nieuws

G&S Vastgoed verhuurt kantoorruimte nieuwbouw Zuidas

Transacties

G&S Vastgoed heeft kantoorruimte in haar nieuwbouwontwikkeling 500 Beethovenstraat op de Zuidas aan Holland Corporate Finance.

Holland Corporate Finance betrekt dit jaar nog de tweede verdieping van ongeveer 800 m2, van het gebouw. De derde tot en met de bovenste (zevende) verdieping heeft G&S al verhuurd. Hierdoor blijft nog 2.000 m2 beschikbaar voor verhuur. G&S Vastgoed levert 500 Beethovenstraat in het tweede kwartaal van 2016 op.

Het kantoorproject is een duurzame nieuwbouwontwikkeling van G&S Vastgoed met het Breeam-label Excellent. Het gebouw ligt op de hoek van de Beethovenstraat aan de Amsterdamse Zuidas. Het gebouw is naar een ontwerp van Claus & Kaan Architecten. Het gebouw met een begane grond en zeven verdiepingen wordt gekenmerkt door de scherpe lijnen, buitenruimtes en natuurstenen gevel. Iedere verdieping heeft een groot balkon op het zuiden en oosten wat zorgt voor een aangenaam werkklimaat. In de plint van 500 Beethovenstraat worden commerciële voorzieningen gerealiseerd.

Holland Corporate Finance is een fusie- en overnameadviseur met dertig medewerkers. (her)financieringen en kapitaalmarkttransacties. Partner Robert Boersma over 500 Beethovenstraat: ‘Wij werken nauw samen met onze 650 collega’s uit de M&A International partnerkantoren, die in meer dan 40 landen zijn gevestigd. Het is daarom belangrijk voor ons om te werken vanuit het internationale hart van het Nederlandse zakencentrum, ook dicht bij Schiphol.’

Bij deze transactie is G&S Vastgoed geadviseerd door CBRE en Holland Corporate Finance door Rockstone en Dragstra Advocatuur. Gebouweigenaar HIH Global Invest is op juridisch gebied geadviseerd door Houthoff Buruma.

Reageer op dit artikel