nieuws

DTZ Zadelhoff opent nieuw kantoor Utrecht

Transacties

DTZ Zadelhoff heeft op 4 januari officieel de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Utrecht. De vastgoedadviseur huurt 2.250 m2 kantoorruimte aan Franz Lisztplantsoen 100.

Het kantoor is het nieuwe onderkomen voor drie onderdelen van DTZ Zadelhoff Property Management, Agency en Retail Services. Deze afdelingen zijn al in Utrecht gevestigd op meerdere locaties en komen nu samen in een vestiging met bijna 170 werkplekken.

Het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd door de afdeling Property Transformers van DTZ Zadelhoff tot een moderne en duurzame werkomgeving. Het gebouw krijgt een A-label. Het nieuwe kantoor heeft net als de vestiging in Amsterdam een centrale functie en biedt flexibele werkplekken voor DTZ-vastgoedadviseurs uit het hele land. Het gebouw is eigendom van MN (Pensioenfonds Metaal & Techniek).

Reageer op dit artikel