nieuws

Drie verhuurtransacties M7 in Halfweg

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds Multi-Let Industrial Property 1 drie verhuurtransacties verricht aan de Haarlemmerstraatweg in Halfweg.

Het Gezondheidshuis Mathot heeft 2.397 m² kantoor- en bedrijfsruimte gehuurd. Mathot is een groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten. De verhuurtransactie met Mathot is tot stand gekomen door Schipholland en in het makelaarsteam zitten ook DTZ Zadelhoff en Blaauwhof makelaars. Reuzado heeft 1.730 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gehuurd. Reuzado is een groothandel in computerapparatuur en software. De verhuurtransactie is tot stand gekomen door DTZ Zadelhoff en in het makelaarsteam zit ook Blaauwhof makelaars. Yaya heeft 2.154 m2 bedrijfsruimte extra gehuurd aan de Haarlemmerstraatweg. Het bedrijf huurde al 2.700 m2. Yaya is een groothandel in kleding.

Het pand is sinds december 2014 in beheer van M7 Real Estate. In deze afgelopen periode is de leegstand van circa 40 procent naar 12 procent teruggebracht.

Reageer op dit artikel