nieuws

DAF Trucks koopt grond bij in Eindhoven

Transacties

DAF Trucks heeft twee percelen met bebouwing gekocht die grenzen aan het eigen hoofdkantoor en een productiefaciliteit.

Het gaat om de voormalige garage van Opel Driessen aan de Hugo van der Goeslaan 1a en het object waar nu ABS Autoschade De Kade aan de Kanaaldijk-Zuid 1 is gevestigd. Het object aan de Hugo van der Goeslaan is circa 4.855 m2 groot en ligt op een perceel van ruim 7.000 m2. Het gebouw aan de Kanaaldijk-Zuid van circa 1.700 m2, dat op een perceel van bijna 5.000 m2 ligt, is langjarig verhuurd aan ABS Autoschade De Kade.

De verkoper van de Hugo van der Goeslaan 1a werd geadviseerd door Q-Bedrijfslocaties en de verkoper van de Kanaaldijk-Zuid 1 door Vissers & Partners. DAF Trucks nv werd bij de aankoop en de due diligence van beide gebouwen geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel