nieuws

CIC huurt 4.764 m2 kantoor in Rotterdam

Transacties

Cambridge Innvovation Center (CIC) heeft een huurovereenkomst gesloten voor 4.764 m2 kantoorruimte in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

CIC huurt 4.764 m2 kantoor in Rotterdam
Rotterdam Groothandelsgebouw

Het contract gaat 1 april in en heeft een duur van vijftien jaar en vier maanden. De ondertekening volgde op de intentieovereenkomst uit de zomer van 2015 tussen CIC en Groothandelsgebouwen NV voor de gefaseerde verhuur van 13.000 m2 in het verzamelgebouw. Ongeveer driekwart van het naast Rotterdam Centraal gelegen complex met een vrij verhuurbare oppervlakte van 102.000 m2 is nu verhuurd. CIC had al 1.000 m2 in het gebouw in gebruik, vooruitlopend op de nu gesloten huurovereenkomst.

CIC heeft het recht de gehuurde uit te breiden in twee fasen met in totaal 8.228 m2. De onderneming, met vestigingen in de Amerikaanse steden Boston, St. Louis en Miami, biedt sinds 1999 kantoorruimte voor startende ondernemingen. De vestiging in Rotterdam is de eerste in Europa.

Reageer op dit artikel