nieuws

Candenza huurt in Symphony

Transacties

Deka Immobilien heeft Candenza gecontracteerd voor 2.080 m2 kantoorruimte in Symphony Offices aan de Amsterdamse Zuidas.

Candenza huurt in Symphony

De nieuwe huurder heeft een langjarige overeenkomst afgesloten ruimte op de 25ste tot en met de 27ste verdieping van het gebouw. Candenza heeft het bestaande concept van een financieel business center van de vorige huurder overgenomen en zal hiervoor in de markt de naam Financial Offices handhaven. Symphony Offices is hiermee volledig verhuurd.
Het gebouw aan de Gustav Mahlerlaan omvat in totaal circa 34.500 m² kantoorruimte en biedt ruimte aan 466 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. Het is één van de laatst gebouwde landmark buildings in het hart van de Amsterdamse Zuidas.

CBRE adviseerde bij deze transactie de verhuurder. 

Reageer op dit artikel