nieuws

Broekman breidt uit met 34.500 m2

Transacties

Broekman Logistics heeft een langdurig contract gesloten met Dudok Logistiek Vastgoed voor 34.500 m2 op de Maasvlakte.

Hiermee breidt Broekman Logistics haar warehousing capaciteit uit met 34.500 m2 op de Maasvlakte in Rotterdam en komt daarmee op een totaal van meer dan 250.000 m2. Naast de huur van 22.000 m2 warehouse realiseert Dudok Logistiek Vastgoed voor Broekman een built-to-suit nieuwbouw warehouse van 12.500 m2. Het nieuw te realiseren moderne warehouse zal worden voorzien van een LP-CO2-blusinstallatie en is geschikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

De belangrijkste reden voor de uitbreiding van de capaciteit is het groeiend aantal klanten dat een warehousing- oplossing zoekt in het Rotterdams havengebied. Met de uitbreiding op de Maasvlakte in Rotterdam komt Broekman in Nederland op een totale capaciteit van meer dan 400.000 palletplaatsen. Een derde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Jacques Kleinkramer, managing director warehousing & distribution van Broekman Logistics: ‘We merken dat onze huidige klanten ons steeds meer vragen naar value-added logistics. Mede daardoor groeit onze klantenportefeuille constant.’

Reageer op dit artikel