nieuws

America Today opent flagshipstore in Utrecht

Transacties

De modewinkelketen America Today heeft de huur verlengd voor zijn winkel aan de Lange Elisabethstraat 31-33 in Utrecht. De winkel wordt verbouwd tot flagshipstore.

America Today opent flagshipstore in Utrecht

De Lange Elisabethstraat in Utrecht blijkt bij retailers onverminderd populair. Afgelopen periode hebben merken zoals Michael Kors, Snipes en Pandora hier een nieuwe winkel geopend. Levi’s en Scotch & Soda volgen begin 2016.

America Today gaat zijn winkel ombouwen naar het laatste winkelontwerp en zal zijn kinderkledinglijn aan de collectie toevoegen. De winkel wordt uitgebreid met winkelruimte op de eerste etage en krijgt een totale oppervlakte van circa 390 m2 winkelruimte met opslag.

De verhuurder, Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel