nieuws

Van den Ende huurt 4.500 m2 aan De Boelelaan

Transacties

Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende, huurt voor vijftien jaar 4.500 m2 plus 32 ondergrondse parkeerplaatsen aan De Boelelaan 30 bij de Zuidas. Dat laat eigenaar Beheer Brouwershoff weten.

Van den Ende huurt 4.500 m2 aan De Boelelaan

DTZ Zadelhoff adviseerde Brouwershoff bij deze transactie. Stage Entertainment verlaat zijn pand van 3.150 m2 aan Museumplein 9 in Amsterdam wegens ruimtegebrek. Ook dit kantoor is eigendom van Brouwershoff, het beleggingsvehikel van vastgoednestor Cor van Zadelhoff.

Veilinghuis Sotheby’s verliet vorig jaar het kantoor aan de Boelelaan. Brouwershoff renoveert het pand nu en breidt het uit met 800 m2 naar 4.500 m2. Begin 2014 zal Stage Entertainment het kantoor betrekken. Op 1 maart 2014 komt het kantoor aan het Museumplein in de verhuur. Volgens Brouwershoff is er al veel interesse voor het gebouw met 32 parkeerplekken. Brouwershoff kocht het pand aan De Boelelaan in 2008 van Corio.   

Reageer op dit artikel