nieuws

Pure verhuurt 1.000 m2 aan zorgcentrum Berkel

Transacties

Projectontwikkelaar Pure Development in Voorschoten heeft een unit van 1.000 m2 verhuurd voor een gezondheidscentrum in het nieuwbouwproject Klapwijkse Pier in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland.

Het gezondheidscentrum wordt in gebruik genomen door drie bestaande lokale huisartsenpraktijken, een praktijk voor fysiotherapie en een apotheek. De overeenkomst is getekend voor een huurperiode van vijftien jaar.

Het gezondheidscentrum wordt gerealiseerd in de eerste fase van project Klapwijkse Pier. De eerste fase bestaat uit een appartementengebouw met 47 appartementen, een overdekte parkeergarage, het gezondheidscentrum op de begane grond en een binnentuin. De verkoop van de woningen begint morgen.

Reageer op dit artikel