nieuws

Office Operators naar WTC Schiphol Airport

Transacties

The Office Operators en WTC Schiphol Airport hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in de A- en G-toren van het WTC Schiphol Airport op Schiphol Centrum. Het betreft verlenging van de huidige huurovereenkomst van 1.670 m2 en uitbreiding van 1.500 m2 kantoorruimte.

Office Operators naar WTC Schiphol Airport

Het World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. The Office Operators is een van de belangrijkste aanbieders van flexibele kantoren en vergaderruimtes in Nederland. Multinationals en start-up bedrijven vinden bij The Office Operators flexibele en voordelige kantooroplossingen. Eigenaar Sipke Feenstra noemt Schiphol een essentiële schakel in het netwerk. ‘Met deze nieuwe overeenkomst kunnen wij onze nationale en internationale clientèle een passende business en conference center aan blijven bieden voor een lange periode.’

In totaal verhuurde WTC Schiphol Airport in 2012 14.700 m2 kantoorruimte, waarmee de huidige bezettingsgraad op 89,6 procent komt. Het betreft 43 verhuurtransacties, waarvan 22 met nieuwe huurders en 21 verlengingen van het bestaande contract. In het WTC Schiphol Airport zijn op dit moment 110 huurders met 2.200 medewerkers gevestigd.

Reageer op dit artikel