nieuws

La Place huurt aan Markt in Gouda

Transacties

La Place opent medio mei een restaurant aan Markt 37-39 in Gouda. Het object heeft een oppervlakte van in totaal 710 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De ruimte werd voorheen verhuurd aan IT’s Electronics. Verhuurder is IEF Capital Vastgoed.

La Place wil in Nederland verder uit breiden met jaarlijks vijftien nieuwe vestigingen. La Place is in heel Nederland op zoek naar interessante ‘high traffic’-locaties in onder andere binnensteden, winkelcentra en langs snelwegen voor de café- en restaurantformules. Maar ook in Duitsland is La Place op zoek naar interessante locaties.

Abram Makelaardij adviseerde bij deze transactie namens de verhuurder. Adhoc horecamakelaars begeleidde La Place bij de aanhuur van deze ruimte.

Reageer op dit artikel