nieuws

International Diesel Service huurt in Haagsche Zwaan

Transacties

International Diesel Service (IDS), onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation, heeft een overeenkomst getekend met Union Investment Real Estate GmbH voor de huur van ongeveer 1.014 m2 kantoorruimte en tien parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade 50 in Den Haag.

Union Investment Real Estate kocht het gebouw in 2006 voor zijn open vastgoedfonds UniImmo: Europa. IDS legt zich met 600 tanklocaties langs alle belangrijke autowegen in Europa toe op de brandstofbehoeften van nationale en internationale wegtransportbedrijven. Kuwait Petroleum Corporation is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld en het moederbedrijf van Q8.

IDS werd in deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Jones Lang LaSalle trad op namens de eigenaar.

Reageer op dit artikel