nieuws

Bouwinvest verhuurt 1.800 m2 in Leiden

Transacties

Bouwinvest heeft ruim 1.800 m2 kantoorruimte verhuurd in het geheel gerenoveerde kantoorgebouw Schuttersveste in Leiden.

Bouwinvest verhuurt 1.800 m2 in Leiden

Onderwijsinstelling NTI tekende per 1 juli een huurovereenkomst voor de begane grond en de vier bovenliggende etages. Eigenaar Bouwinvest werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij en Jones Lang LaSalle. Het NTI werd geadviseerd door Savills.

Het kantoor van Bouwinvest bevindt zich in het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund. Het NTI kiest voor deze locatie door de centrale ligging direct naast station Leiden Centraal en de uitstraling van het geheel gerenoveerde kantoorgebouw. De transactie werd afgesloten voor een huurperiode van tien jaar. De huurprijzen zijn niet bekendgemaakt. Nagenoeg het gehele gebouw is hiermee langjarig verhuurd. Overige huurders zijn ING Bank (1.700 m2) en Stichting Rivierduinen (1.300 m2). Voor verhuur is momenteel nog 400 m2 kantoorruimte op de vijfde verdieping beschikbaar. Het gebouw heeft een energielabel A.

Reageer op dit artikel