nieuws

Bolton Adhesives huurt 1.083 m2 in Rotterdam

Transacties

CBRE Global Investors heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Bolton Adhesives voor 1.083 m2 kantoorruimte in het Adriaan Volker Huis in Rotterdam. De overeenkomst omvat 23 bijbehorende parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

Bolton Adhesives huurt 1.083 m2 in Rotterdam

Het Adriaan Volker Huis, aan de oostelijke invalsroute van Rotterdam, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Bolton Group vestigt hier het Europese hoofdkantoor voor de divisie Adhesives.

Bij deze transactie werd de verhuurder geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle. DRS Makelaars behartigde de belangen van de huurder.      

Reageer op dit artikel