nieuws

Bol.com huurt 1.500 m2 extra kantoorruimte Utrecht

Transacties

Bol.com heeft 1.453 m2 kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen aan de Nijverheidsweg 16 in Utrecht gehuurd. Deze uitbreiding is een direct gevolg van de groei van de grootste internetwinkel van Nederland.

Bol.com huurt 1.500 m2 extra kantoorruimte Utrecht

De kantoorruimte is een uitbreiding op het huidige hoofdkantoor aan de Keulsekade in Utrecht. Net als het hoofdkantoor is het pand aan de Nijverheidsweg een bestaand kantoorgebouw. Tetris Turnkey Solutions, een 100-procent dochter van Jones Lang LaSalle, renoveerde de kantoorruimte. Bol.com, in handen van Ahold, is marktleider op het gebied van online verkoop van boeken, entertainment en elektronica.

Jones Lang LaSalle adviseerde Bol.com bij de transactie. Chalet XI trad op als adviseur namens de niet bij naam genoemde verhuurder.     

Reageer op dit artikel