nieuws

ACN verlengt huur Deka-kantoor Amsterdam

Transacties

Deka Immobilien en ACN Europe zijn een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor kantoorgebouw Adam Smith Building aan de Thomas R. Malthusstraat 1-3 in Amsterdam. ACN Europe huurt in de laagbouw van het gebouw 3.500 m2 kantoorruimte plus vijftig parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Het Amsterdamse kantoor maakt deel uit van het Dekafonds West Invest Interselect.

ACN is naar eigen zeggen ‘s werelds grootste bedrijf op het gebied van directe verkoop in de telecom. De dienstverlener kiest voor Adam Smith Building vanwege de ligging op een zichtlocatie langs de A4 en de korte afstand tot Schiphol.

Cushman & Wakefield adviseerde ACN Europe bij deze huurverlenging. Trinity Real Estate Company begeleidde Deka Immobilien bij de transactie.           

Reageer op dit artikel