nieuws

Zeven nieuwe winkels in Alexandrium Shopping Center

Transacties

Corio verwelkomt in maart zeven nieuwe winkels in haar Alexandrium Shopping Center. Zaterdag 23 maart opent River Island de deuren van haar twee verdiepingen tellende winkel.

Zeven nieuwe winkels in Alexandrium Shopping Center

Daarnaast meldt de vastgoedbelegger de komst van het jonge, trendy PIM (sneakers), wokrestaurant eazie, de tweede vestiging van Cinnabon in Rotterdam en Nederland, Yoghurt 010, Snuis (koffie, thee, etenswaren) en het internationale H.E.-Mango. De nieuwe winkels vormen een mix van internationale formules en plaatselijke ondernemers. Winkelcentrum Alexandrium trekt jaarlijks ruim 9 miljoen bezoekers en is daarmee, na Hoog Catharijne in Utrecht, het tweede centrum in de Nederlandse portefeuille van Corio.           

Reageer op dit artikel