nieuws

Pettelaarpark 100 in Den Bosch volledig verhuurd

Transacties

ASR Vastgoed Vermogensbeheer breidde huurovereenkomsten uit voor in totaal ongeveer 1.100 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw Pettelaarpark 100 in Den Bosch. Hiermee is de beschikbare kantoorruimte volledig verhuurd.

Pettelaarpark 100 in Den Bosch volledig verhuurd

Legal Experience advocaten huurde ongeveer 400 m2 extra kantoorruimte en OrgaWorld ongeveer 700 m2 extra kantoorruimte. Beide ondernemingen zijn al langjarig gevestigd in dit kantoorgebouw. Het gebouw maakt onderdeel uit van de portefeuille van ASR Property Fund.

Willaarts & Willaarts Makelaars begeleidde ASR Vastgoed Vermogensbeheer bij deze transactie. HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, stond OrgaWorld en Legal Experience advocaten bij.

Reageer op dit artikel