nieuws

Pensioenfonds Horeca huurt 2.495 m2 kantoorruimte

Transacties

Pensioenfonds Horeca en Catering (PH&C) huurt van Meag 2.495 m2 kantoorruimte in gebouw Lightline aan Houtsingel 5-83 in Zoetermeer. Het gebouw ligt op een zichtlocatie direct aan de A12.

Pensioenfonds Horeca huurt 2.495 m2 kantoorruimte

PH&C huist nu in een ander deel van het gebouw. De nieuwe ruimte zal worden aangepast aan de wensen van PH&C. Een verduurzaming van het gebouw maakt deel uit van de modernisering.

Meag is verantwoordelijk voor het vermogensbeheer van Munich RE en Ergo. Meag is aanwezig in Europa, Azië en Noord-Amerika en is ook werkzaam voor externe institutionele beleggers en particuliere cliënten. De totale investeringen beheerd door Meag worden momenteel gewaardeerd op ongeveer 234 miljard euro.

Fris IC, beheerder van het object, bracht de transactie tot stand namens verhuurder Meag. De juridische begeleiding van Meag was in handen van Lexence. COG Makelaars begeleidde huurder PH&C, en de juridische begeleiding van de huurder was in handen van advocatenkantoor Bentham.

Reageer op dit artikel