nieuws

Millford huurt kantoorruimte bij Leiden Centraal

Transacties

Millford huurt voor tien jaar van de Smitsloo Groep ongeveer 800 m2 vvo in kantoorgebouw Leiden Centraal Kantoren aan Schuttersveld 9 naast het Centraal Station. De Smitsloo Groep, die dit jaar veertig jaar bestaat, trad bij deze transactie namens zichzelf op.

Millford huurt kantoorruimte bij Leiden Centraal

Millford is een brand design bureau dat al ruim twintig jaar werkt voor merkendenkers van onder meer FrieslandCampina, Unilever, Ahold, Nestle en de ANWB. Leiden Centraal Kantoren wordt continu verduurzaamd. Onlangs is het als enig kantoor verkozen tot het Jongste Monument van Leiden. Volgens Smitsloo Groep leent het kantoor zich ook goed voor het nieuwe werken. In het gebouw zijn onder meer Randstad, Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland, Terma, Medis en de Stichting Rivierduinen gevestigd.

Reageer op dit artikel