nieuws

Hugo Boss opent flagshipstore in Leidsestraat

Transacties

Hugo Boss opent eind april een flagshipstore van 800 m2 in een pand aan de Leidsestraat te Amsterdam. Tot voor kort was daar het warenhuis Metz & Co gevestigd.

Hugo Boss opent flagshipstore in Leidsestraat

Het Duitse modebedrijf bracht zelf een tienjarige huurovereenkomst tot stand en werd over huurprijs en andere contractvoorwaarden geadviseerd door CBRE. Eerder opende Abercrombie & Fitch al een flagshipstore in de Leidsestraat. ‘Vijf jaar geleden zag je er winkels van Vodafone of KPN, maar die konden er geen droog brood verdienen’, aldus Bjørn Brink, associate director Retail bij CBRE. ‘Sinds de komst van Apple Store naar het Leidseplein zien we een toenemende belangstelling van internationale retailers voor de Leidsestraat als vestigingsplaats voor flagshipstores.’

Reageer op dit artikel