nieuws

GXS huurt kantoor- en bedrijfsruimte in Amstelveen

Transacties

De Amerikaanse multinational GXS International Inc. tekende een huurovereenkomst voor 1.500 m2 kantoorruimte en 2.551 m2 bedrijfsruimte aan de Professor E.M. Meijerslaan 1 te Amstelveen. Bij het gehuurde horen 59 parkeerplaatsen op eigen terrein.

GXS huurt kantoor- en bedrijfsruimte in Amstelveen

GXS is een wereldwijde B2B e-commerce- en integratieservices-dienstverlener en levert oplossingen aan meer dan 70 procent van de Fortune 500-bedrijven. Door middel van de GXS Trading Grid® en GXS Managed Services stellen zij klanten in staat om eenvoudig transacties of documenten uit te wisselen, verbeteren ze de inzichtbaarheid van logistieke ketens en stroomlijnen de communicatie met handelspartners. GXS is actief in twintig landen en telt meer dan 2.800 professionals.

Spring Real Estate heeft met strategisch advies GXS International Inc. bij de onderhandeling van deze transactie begeleid. De verhuurder is Altera Vastgoed.

Reageer op dit artikel