nieuws

DutchView huurt Studio’s 5 en 6 in Media Park

Transacties

Audiovisueel facilitair bedrijf DutchView sloot met Media Park Enterprise een nieuw huurcontact af voor de televisie Studio’s 5 en 6 in het Media Park in Hilversum. Het contract betreft 7.420 m2 in het Studiocentrum.

DutchView huurt Studio’s 5 en 6 in Media Park

Dit gebouw dateert uit de jaren zestig en werd vorig jaar gerenoveerd. Daarbij werden de kantoorgevels, de dakisolatie en de klimaatinstallaties geheel vervangen. Hierdoor wordt een grote besparing gerealiseerd op energiekosten. In de Studio’s 5 en 6 worden succesvolle programma’s opgenomen, waaronder de RTL-programma’s Voetbal International en Carlo & Irene – life4you.

Media Park Enterprise (MPE) is een project van Europa Fund II. Europa Fund II wordt beheerd door Europa Capital.     

Reageer op dit artikel