nieuws

Top Vastgoed verhuurt aan Zeeman XL in Maastricht

Transacties

Top Vastgoed heeft met Zeeman overeenstemming bereikt over de huur van 600 m2 winkelruimte in winkelcentrum De Leim in Maastricht. Zeeman huurt de ruimte voor de nieuwe Zeeman XL-formule.

Het winkelcentrum aan de Akersteenweg wordt herontwikkeld en uitgebreid tot ruim 5.500 m2. Top ontwikkelt het project in samenwerking met belegger Noord-West Nederland.

De plannen omvatten de herontwikkeling van het bestaande winkelcentrum van ruim 3.000 m2 en de uitbreiding met 2.500 m2 nieuwe winkelruimte, 24 appartementen en een parkeerkelder met 107 parkeerplaatsen. Eerder verhuurde Top Vastgoed ruim 1.800 m2 in de nieuwbouw aan Plus supermarkten. In het project is nog ongeveer 1.000 m2 te huur, verdeeld over drie winkelunits. Top is daarover in gesprek met een aantal landelijke winkelketens.

Voor de appartementen is een samenwerking aangegaan met woningcorporatie Maasvallei. Maasvallei neemt de totstandkoming van de 24 boven het winkelcentrum gelegen appartementen op zich. Partijen hebben gezamenlijk de voor de uitbreiding benodigde grond aangekocht en zijn gezamenlijk opdrachtgever van architect, adviseurs en aannemer. Architect is N-architecten uit Maastricht. FiMek Estate verzorgt het projectmanagement, Van Wijnen is de aannemer. De bouw begint deze maand. De oplevering is in het voorjaar van 2014.

Reageer op dit artikel