nieuws

SAAone huurt 3.000 m2 in Diemen

Transacties

Hanzevast Real Estate heeft namens Hanzevast Fonds 39 C.V. overeenstemming bereikt met SAAone EPCM Bouwcombinatie (SAAone) over de verhuur van ongeveer 3.000 m2 kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw Buitenhuis aan Eekholt 54 in Diemen.

SAAone EPCM Bouwcombinatie is een consortium dat bestaat uit VolkerWessels, Boskalis, Hochtief en DIF. Gebouw Buitenhuis kwam per november 2012 vrij door het vertrek van Praxis Bouwmarkten. Het gebouw is per januari 2013 weer volop in gebruik. Op dit moment is er nog ongeveer 2.500 m2 voor verhuur beschikbaar. Broersma Bedrijfsmakelaardij en BNP Paribas Real Estate (voorheen Holland Realty Partners) begeleidden Hanzevast Real Estate bij deze transactie. Cerius Projects paste namens SAAone het gebouw binnen anderhalve maand aan aan de wensen van de huurder.

Reageer op dit artikel