nieuws

Reckitt Benckiser vestigt kantoor in WTC Schiphol Airport

Transacties

Reckitt Benckiser en WTC Schiphol Airport hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 2.560 m2 kantoorruimte in de H-toren van WTC Schiphol. Reckitt Benckiser vestigt hier haar kantoor voor de regio Europe & North America.

Reckitt Benckiser vestigt kantoor in WTC Schiphol Airport

In totaal verhuurde WTC Schiphol Airport in 2012 14.700 m2 kantoorruimte, waarmee de huidige bezettingsgraad op 89,6 procent komt. Het betreft in totaal 43 verhuurtransacties, waarvan 22 met nieuwe huurders en 21 verlengingen van het bestaande contract. In het WTC Schiphol Airport zijn op dit moment 110 huurders met 2200 medewerkers gevestigd. World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund.

Reageer op dit artikel