nieuws

DreamHouse Rotterdam volledig verhuurd

Transacties

Op de hoek van de Kruiskade en de Karel Doormanstraat in Rotterdam is het voormalige American Dream Café – inmiddels het modernste Rijksmonument van Nederland – na een grootscheepse herstructurering weer volledig ingevuld. Het in totaal bijna 1.000 m2 grote winkelobject, bestaande uit een kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping, is verhuurd aan Schaap & Citroen en COS. Huurprijzen zijn niet bekend gemaakt.

Voor Schaap & Citroen betreft het een relocatie binnen het centrum van Rotterdam. Schaap & Citroen is afkomstig van de Lijnbaan en zal de Kruiskade-zijde van het nieuwe pand invullen. Voor COS – het Zweedse luxemerk van H&M – is het de eerste winkel in Rotterdam en de vierde in Nederland. 

Eigenaar en ontwikkelaar is Manhave Vastgoed uit Rotterdam. Manhave Vastgoed is vorig jaar ook eigenaar geworden van de voormalige Baja Beach Club in Rotterdam, die om de hoek van het DreamHouse ligt. Voor deze ruimte van ongeveer 1.500 m2 wordt door B&O Retail nog een bijzondere invulling gezocht.

B&O Retail adviseerde de verhuurder bij voornoemde transacties.

Reageer op dit artikel