nieuws

De Glazen Boerderij in Schijndel volledig verhuurd

Transacties

In De Glazen Boerderij in Schijndel is drie weken na de opening ook de laatste winkelruimte verhuurd. Huurder El Vita Damesmode verhuist binnen Schijndel naar het project van circa 1.600 m2 commerciële ruimte, kantoorruimte en horecavoorzieningen.

Op de begane grond zijn nu gevestigd: Grand Café Le Verre, Jeans Centre, Pure Bloemen, El Vita, Woonaccent en ijssalon/chocolaterie Ron Holland. Op de eerste verdieping is Koeslag Advocatuur gevestigd en op de tweede verdieping gezondheidscentrum Personal Flow.

De Glazen Boerderij werd afgelopen jaar midden op de Markt in Schijndel gerealiseerd. De boerderij is 1.8 maal zo groot als een normale boerderij. De hele schil is van glas, waarin een print van een langgevelboerderij is verwerkt. De etalages in de levensechte print zijn ‘uitgegumd’. Het ontwerp is van Schijndelaar Winy Maas van architectenbureau MVRDV.

Ontwikkelaar van De Glazen Boerderij is Remmers Bouwgroep in Tilburg, beleggers zijn de Gebr. Van den Brand in Schijndel. Verhurende makelaars zijn VP&A Makelaardij en Woonaccent Schijndel. Het beheer is in handen van VP&A Vastgoedmanagement.

Reageer op dit artikel