nieuws

DAS huurt 2.300 m2 kantoorruimte in Rijswijk

Transacties

DAS Rechtsbijstand heeft een huurovereenkomst gesloten met Van Wilsum Vastgoedbeheer voor de huur van ruim 2.300 m2 vvo kantoorruimte in gebouw Office Park Rijswijk gelegen in kantorengebied Plaspoelpolder aan De Bruyn Kopsstraat 15 in Rijswijk.

De huurovereenkomst heeft een looptijd van zeven jaar. Jones Lang LaSalle begeleidde deze verhuurtransactie namens Van Wilsum Vastgoedbeheer.

Kantoorgebouw Office Park Rijswijk wordt voor de komst van Das Rechtsbijstand duurzaam gerenoveerd. De renovatie omvat de plaatsing van een geheel nieuwe klimaatinstallatie en energiezuinige verlichting in het kantoor. Recent is in het complex Restaurant Park geopend. Dit bedrijfsrestaurant vormt met het terras in de tuin, het hart van de drie geschakelde gebouwen van het kantorencomplex.

COG Makelaars heeft deze transactie collegiaal begeleid met Jones Lang LaSalle namens verhuurder Van Wilsum Vastgoedbeheer.

Reageer op dit artikel