nieuws

Cheese & More wil honderd winkels

Transacties

Winkelformule Cheese & More wil de komende jaren doorgroeien van zestien naar honderd winkels, blijkt uit een persbericht van Annexum. Annexum sluit een huurovereenkomst van tien jaar met Henri Willig Kaas voor de winkelformule Cheese & More.

Cheese & More wil honderd winkels

De winkelruimte van 100 m2 is gelegen in complex De Geelvinck aan de Bloemenmarkt in het centrum van Amsterdam. Olle van Alphen, directeur Annexum: ‘Annexum werkt momenteel aan de herpositionering van gebouw De Geelvinck, met als doel een divers en kwalitatief hoogwaardig winkelaanbod te realiseren. De nieuwe vestiging van Cheese & More past uitstekend bij deze verhuurstrategie.’ Emmes Group behartigde de belangen van de verhuurder in samenwerking met Faddegon Real Estate.

Reageer op dit artikel