nieuws

Bijna 9.700 m2 bedrijfsruimte Ridderkerk verhuurd

Transacties

Yusen Logistics Benelux en Hellmann Logistics huren bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw Ridderhaven 1-54 in Ridderkerk. Hellmann Logistics huurde er al 2.662 m2 bedrijfsruimte en huurt er nog eens 2.662 m2 bedrijfsruimte bij. Yusen Logistics heeft in totaal 4.365 m2 bedrijfsruimte gehuurd in het bedrijfsverzamelgebouw.

Hellmann Logistics is opgericht in 1871 in Duitsland en actief in 157 landen. In Nederland hebben zij sinds 1945 vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. De locatie in Ridderkerk dient als uitbreiding. Yusen Logistics is internationaal actief op het gebied van onder meer containertransport, luchtvracht en opslag. De verhuurder van deze transactie is Lancelot Land, een fonds van Internos Global Investors. Internos beheert 2,2 miljard euro aan belegd vermogen en heeft kantoren in Londen, Amsterdam, Luxemburg, Frankfurt en Parijs. Jones Lang LaSalle begeleidde bij deze transacties de verhuurder, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel