nieuws

Amsterdam krijgt zevende Starbucks

Transacties

Starbucks huurt voor zijn zevende vestiging in Amsterdam winkelruimte aan Singel 480, beter bekend als de bloemenmarkt. Verhuurder van de winkelruimte is Nedstede Retail. Een huurprijs voor deze transactie werd niet bekendgemaakt.

Amsterdam krijgt zevende Starbucks

Na een grondige verbouwing zal Starbucks de deuren van deze locatie in het tweede kwartaal openen. Starbucks heeft in Amsterdam al vestigingen aan het Rembrandtplein, Beethovenstraat, de Leidsestraat, Amsterdam CS, Amsterdam WTC en Amsterdam Sloterdijk.

Het Amerikaanse koffieconcern berichtte in januari dit jaar nog over een recordomzet van 3,8 miljard dollar in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar, een stijging van 11 procent vergeleken met een jaar eerder. Starbucks opende in de afgelopen periode wereldwijd 212 nieuwe filialen, waaronder de eerste drie in India. B&O Retail begeleidde Starbucks bij deze transactie en zoekt in Nederland nog nieuwe high traffic locaties in alle grote steden.

Reageer op dit artikel