nieuws

The Bank voor 100 procent verhuurd

Transacties

Kroonenberg Groep heeft met twee overeenkomsten de laatste beschikbare kantoorruimte verhuurd in The Bank in Amsterdam. Zittend huurder Booking.com neemt ook de tweede en de zesde etage in gebruik, met een gezamenlijke oppervlakte van 6.300 m2. De aanbieder van hotelreserveringen komt daarmee op 18.800 m2 kantoor in The Bank.

The Bank voor 100 procent verhuurd

Op de begane grond heeft Guerilla Games zijn huurcontract voor 3.200 m2 kantoor uitgebreid met 250 m2. NL Real Estate behartigde de belangen van huurder Booking.com. CBRE en DTZ Zadelhof hadden de verhuuropdracht van Kroonenberg Groep.

The Bank ging 2 jaar geleden open en biedt ruim 25.000 m2 kantoorruimte. Naast Booking.com en Guerrilla Games huurt ook BNP Paribas kantoorruimte in The Bank. In de plint, die ongeveer 7.000 m2 multifunctionele ruimte beslaat, zijn Marqt, Starbucks, Wagamama, George Deli U.S.A., Vapiano en Ajax Experience gevestigd. Lesley Bamberger: ‘Het winnen van de FGH Vastgoedprijs 2012 was voor ons een enorme eer. Dat onze bestaande huurders er nu voor kiezen om hun contracten uit te breiden, bewijst dat er in The Bank een goed werkklimaat heerst. De sfeer die wij op voorhand voor ogen hadden, wordt door onze gebruikers herkend en gewaardeerd.’

Reageer op dit artikel