nieuws

Van Dingenen breidt uit op Kempisch Bedrijvenpark

regios

Van Dingenen Transport heeft 10.000 m2 extra terrein gekocht op het Kempisch Bedrijvenpark voor de uitbreiding van zijn logistieke activiteiten. Het terrein sluit aan op het huidige perceel van Van Dingenen.

Van Dingenen Transport kocht in 2012 een kavel van 15.000 m2 op het KBP met een optie voor uitbreiding van 10.000 m2, die nu wordt gebruikt. In 2015 is het transportbedrijf verhuisd naar de nieuwe locatie. Een deel van de activiteiten werd voortgezet op de oude locatie aan de Wijer. Met de koop van het terrein concentreert Van Dingenen alle activiteiten op het Kempisch Bedrijvenpark. De achterblijvende locatie wordt ontwikkeld voor woningbouw. 

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark, voor grotere bedrijven, gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 46 procent is verkocht.  

Reageer op dit artikel