nieuws

Van den Heuvel naar bedrijvenpark Nieuwegein

regios

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf heeft een kavel van 8.934 m2 gekocht voor op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Het bedrijf vestigt zich er eind 2017 in een nieuwbouwpand.

Gemeente Nieuwegein heeft de kavel verkocht. Nieuwegein geeft op bedrijvenpark Het Klooster in totaal 75 hectare aan kavels uit. De bouw van het nieuwe bedrijfspand van Van den Heuvel start in januari 2017. Het aannemingsbedrijf verwacht eind 2017 zijn intrek te nemen in het nieuwe bedrijfspand. Het bedrijf in infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie heeft vestigingen in heel Nederland, waaronder twee bedrijfspanden in Plettenburg-De Wiers in Nieuwegein. Van den Heuvel kiest opnieuw voor Nieuwegein en gaat verder op één grote locatie op Het Klooster. Van den Heuvel is niet het eerste bedrijf dat zich op Het Klooster vestigt. Op hetzelfde terrein staan  al twee distributiecentra, waarvan een in gebruik bij XP Logistics ten behoeve van Albert Heijn. Een derde distributiecentrum voor DHL (eigenaar is ProLogis) is in aanbouw genomen. 

Reageer op dit artikel