nieuws

Tribes opent eerste vestiging Amsterdam

regios

Tribes heeft zijn eerste Amsterdamse vestiging op 15 september geopend. Het flexibele kantorenconcept huurt 4.000 m2 in het Amstelgebouw aan Prins Bernhardplein 200.

De locatie heet Tribes Amsterdam Amstel, schrijft Tribes op zijn eigen website. De gehuurde ruimte is voor 2 miljoen euro verbouwd naar 220 flexplekken, laat Tribes weten aan het Parool. Het kantoor van in totaal bijna 22.000 m2 vvo is sinds kort eigendom van Goldman Sachs. Het gebouw zat in de kantorenportefeuille die Altera Vastgoed dit voorjaar voor 217,4 miljoen euro verkocht aan de Amerikaanse zakenbank.

Een tweede Amsterdamse Tribes opent in december de deuren in de Ito-toren aan de Zuidas, zoals Tribes al eerder had bekendgemaakt. Een derde locatie in de hoofdstad maakt oprichter Eduard Schaepman over twee weken bekend. De keten streeft volgens Schaepman naar 34 vestigingen in Nederland. Binnen tien jaar wil hij 2.000 vestigingen opzetten in de 58 belangrijkste steden van de wereld. (MvL)

 

Reageer op dit artikel