nieuws

Transportbedrijf kiest voor nieuwbouw op Harselaar-Zuid

regios

Van Reenen Barneveld heeft 5 hectare grond gekocht op bedrijventerrein Harselaar-Zuid in Barneveld voor een nieuwbouwcomplex van nog onbekende omvang. Een particuliere belegger heeft de oude locatie met 6.850 m2 vastgoed – ook in Barneveld – gekocht.

Het internationaal opererend transportbedrijf heeft zijn huidige locatie aan de Energieweg/Mercuriusweg in Barneveld verkocht aan een particuliere belegger. De locatie van Van Reenen werd te klein. Het bedrijf besloot daarom om een perceel van 5 hectare aan te kopen op Harselaar-Zuid. Van Reenen zegt nog niet hoe groot het nieuw te realiseren complex op dit bedrijventerrein wordt.

De niet nader genoemde particuliere belegger koopt de locatie aan de Energieweg/Mercuriusweg met daarop ruim 6.000 m2 bedrijfsruimte en 850 m2 op een buitenterrein van 10.000 m2. De belegger zal een deel van het vastgoed in eigen gebruik nemen. De resterende oppervlakte wordt aangeboden voor de verhuur. De locatie zal Van Reenen evenwel pas na voltooiing van de nieuwbouw op Harselaar-Zuid overdragen aan de particuliere belegger.

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars begeleidde Van Reenen Barneveld bij de verwerving van de nieuwe locatie en bij de verkoop van de huidige locatie.

Reageer op dit artikel